top of page
foto lilian 2.jpg

​Persoonlijk

Mijn naam is Lilian Baetens.
Na het behalen van de HBO opleiding BDI Academie heb ik enkele jaren gewerkt binnen het Informatiewezen. Mijn hart ging echter uit naar de sociale/ dienstverlenende sector.

Zodoende kwam ik terecht bij de Stichting Kennniscentrum, waar ik 13 jaar als re-integratie- consulent voor bijzondere doelgroepen (psychosociale problematiek, lichamelijk gehandicapten en verstandelijk beperkten) heb gewerkt.Oprichten

Praktisch Organiseren,

bureau voor Professional OrganizingIn 2009 besloot ik een eigen onderneming Praktisch Organiseren, bureau voor Professional Organizing, op te zetten en ben ik de NBPO-opleiding tot Professional Organizer gaan volgen. Tevens volgde ik de cursus "Budgetcoach" (NHA) en de opleiding voor Binnenhuisarchitectuur" (LOI).
Momenteel ben ik bezig met de opleidingen "Praktische Psychologie" en "Stressmanagement/Stresshantering".

De combinatie van scholing en praktijkervaring, zowel privé als tijdens mijn werkzaamheden, hebben mij de tools gegeven om als Professional Organizer aan de slag te gaan!

Als mens kan ik mijzelf het beste omschrijven als iemand die graag anderen helpt en een steuntje in de rug wil geven. Daarnaast ben ik geduldig en kan ik zeer goed luisteren. Tevens ben ik zeer empathisch en beschik ik over een uitstekend analytisch vermogen.
                             Bij mij staat de mens centraal!

bottom of page